Permainingas Rokiškio FK savaitgalis

2015 02 08

   Besibaigiantį savaitgalį žaidė visos Rokiškio FK komandos pradedant vaikais, baigiant senjorais. Rokiškio FK Tornado Utenoje žaidė UAFA mažojo futbolo II turo dvikovas. Mūsų varžovais buvo tos pačios 4 komandos kaip ir Visagine. Pirmieji mūsų priešininkai Visagino SC atvyko be savo pagrindinio trenerio ir nepilnos sudėties. Mums tai buvo šansas atkeršyti už skaudų pralaimėjimą Visagine. Po permainingos kovos pergalę šventė Rokiškio FK Tornado 3-2. Mūsų pergalę išplėšė Nedo Šukio įvartis ir pasiaukojanti gynyba. Vaikų akys užsidegė, bet Utenos komandos nuleido ant žemės pralaimėta 0-7 ir 0-2. Paskutinėse varžybose su Kupiškiu iškovota pergalė 4-2 leido užimti 3 vietą, tačiau susumavus abiejų turų rezultatus likome 4 vietoje - ko gero objektyviai.

 

Senjorai tuo tarpu vyko į Visaginą kur vyko UAFA senjorų III turo kovos. Senjorai sužaidė geriausią turą. Per 4 varžybas iškovoti 8 taškai. Lygiosios su Utena ir Visagino Interu, bei pergalės prieš Kupiškį ir Visagino senjorų komandą.

 Sekmadienį Rokiškio FK žaidė PAFF salės futbolo pirmenybių IV turo varžybas su STOP komanda iš Panevėžio. Senais laikais būdavo įtemptos varžybos. Iš senųjų stopiečių likę gal kokie du. Taigi nauja istorija.

 Varžybas pradėjome nei šiaip, nei taip. Jau per pirmas 10 min. prasileidom nebūtinus įvarčius, o vieną gavom net su galva, kas salės futbole ypač retas reiškinys. Teko imti minutę, kad nusiraminti, bei susikaupti. Reikalai ėmė taisytis. iki kėlinio pabaigos trys Manto įvarčiai atstatė status quo. Netgi galėjom įsiveržti į priekį, bet....

 Antrame kėlinyje vėl teko vytis varžovus, bet Mantas dar sykį išlygino. Varžovų vartininkas pradėjo "siautėti" po aikštę privalėjom juos nubausti. Vienos atakos prie mūsų vartų metu Mutis neįtikėtinai išgelbėjo, bet jau sekančioje praleido tolimą varžovų vartininko dūrį. Dar po kelių akimirkų atsilikome jau 2 įvarčiais. Nuo šio momento galėjom ir išlyginti santykį ir persverti. Mantas "daužė' virpstą, skersinį, vartininką, bet fortūna nusisuko. Paskutinis įvartis į mūsų vartus krito po to kai 4 varžovai užpuolė mūsų vieną gynėją ir vartininką.

 Dėja, bet ir šį sykį teko pralaimėti, bet lyginant su paskutine dvikova jau žymiai geresnis vaizdas. Išskyrus pirmas 10 min. ir paskutinį įvartį jokių priekaištų kaip ir nėra. Pritrūko meistriškumo ir sėkmės.

 Kito turo mačas bus derbis, o tai visada intriguoja.