Draugiškose varžybose iškovota sunki pergalė

2015 05 04

 Gegužės 1 d. atidarėme didžiojo futbolo sezoną. Kaip jau įprastai būna žaidėme draugiškas varžybas su Kupiškio "Narjantos" vyrais. Sužaidėm du skirtingus kėlinius. Pirmame dominavome mes ir pavyko pelnyti du įvarčius. Antrame kėlinyje iniciatyva priklausė kupiškėnams ir jie vieną įvartį atlošė. 

 Į varžybas rinkomės sunkiai matyt taip jau bus šį sezoną. Turėjom vieną su puse keitimą. Mūsų startas toks Mutis, Gedvė su Minde viduryje. Liudas su Erne gynybos kraštuose. Atraminis Edgaras prieš jį Alikas ir Rionkė. Kraštuose Mantas ir Mode. Puolėjas Lukas. Bandysim žaisti kaip ir praėjusiais metais pagal tą pačią schemą. Mūsų dominavimas prasidėjo nuo kėlinio vidurio pavojingai atakavo Lukas, liudas ir kiti. Įvartis krito po atakos aikštės viduriu, Kada Lukas nepagailėjo kamuolio Rionkei ir šis atidarė mūsų įvaręių sąskaitą. Kėliniui artėjant prie pabaigos Modė uždarė Aliko perdavimą ir paženklinino debiutą už Rokiškio FK įvarčiu. 

 Antrame kėlinyje vyko apyligis žaidimas gal kiek pavojingesni buvo kupiškėnai. Įvartis į mūsų vartus krito kurijozinis. Kamuolys atsimušė į virpstą į Mutį ir Kalomba nutarė užskaityti įvartį, nors taip ir liko neaišku ar jis buvo. 

 Varžybas aptarsim antradienį. Treniruotė bus stadione 18.30 val., bet atsineškite bėgimui tinkamą avalynę. Šeštadienį pradedame kovas "Aukštaitijos" pirmenybėse.