Įvyko draugiškos futbolo varžybos

2015 08 10

 Kaštą šeštadienio popietę įvyko draugiškos futbolo varžybos Rokiškio FK - Rokiškio FK legionieriai. Gaila, bet dauguma buvusių mūsų komandos žaidėjų nerado laiko atvykti į šias varžybas. Vieni gyvena užsienyje, kiti atostogauja. Atvyko tik 5 panevėžiečiai. Kadangi Gasas gydosi traumą tai jam šiose varžybose buvo patikėtos teisėjo pareigos. Mūsiškių irgi susirinko tik 7 taigi vietoje varžybų 11 prieš 11 žaidėme 7 prieš 7. Legionieriams talkino Rokiškio senjorai ir Haroldas Gaigalas, beje pelnęs pirmą šių rungtynių įvartį. Varžybos buvo visai draugiškos su daug 'atisigaivinimo" pertraukėlių. Į pirmą legionierių įvartį šeimininkai atsakė trimis. Atrodė šeimininkų pergalė nekelia abejonių, tačiau tada pasirodė Meistras ir viskas apsivertė aukštyn kojomis. Per pertraukėlę jis "sustygavo" legionierių žaidimą ir šie ne tik persvėrė rezultatą, bet likus porai minučių įsiveržė į priekį 4-3. Varžybos taip ir pasibaigė. 

 Prie Rokiškio ežero kur vyko varžybų "aptarimas' įvyko improvizuotos krepšinio 3 prieš 3 varžybos. Rokiškio komanda: Giedrius, Meistras ir Haris po įtemptos kovos nugalėjo panevėžiečius 12-10 ir taip nuplovė pralaimėjimo futbolo varžybose kartėlį. Na, o Meistriukas dar sykį įrodė, kad be jo kaip be druskos.

 Ačiū Panevėžio "Atomo" žaidėjams Dainiui Staniuliui, Aurimui Urbonui, Mantui Gasiūnui, Egidijui Matulevičiui ir Dariui Dzmidui, kad atvyko į mūsų renginį. Ačiū mūsiškiams kurie nepatingėjo ir surado laiko. Giedriui kuris atvyko iš Vilniaus. Kalombai kuris net per savo jubiliejų žaidė futbolą.