Išlysit pro adatos skylutę (dublis 2)

2020 09 09

Taigi ilgai lauktos varžybos įvyko. Buvo kalbų, kad Atomas neatvažiuos, nes jiems šios varžybos nieko nereiškia. Turnyrine prasme taip, bet buvo ir kitų dalykų kurie vertė atomą atvykti galų gale prestižas.

 Svečiai jautėsi atsipalaidavę tuo buvo galima pasinaudoti. Per pirmas 15 min. turėjome dvi mirtinas progas išėjimus 1 prieš 1. Gaila, bet abi liko neišnaudotos. Kėlinio pabaigoje varžovai pradėjo rodyti tai dėl ko jie yra pirmenybių lyderiai. Mūsų situacija pablogėdavo kai pasikeisdavo starto žaidėjai. Šiaip apylygėje dvikovoje prasileidome kažkokį rikošetą. 

 Antrame kėlinyje bandėm spausti varžovus jų pusėje, tačiau individualus meistriškumas Atomui leido išvengti mūsų pinklių. Kėlinio viduryje prasileidom antrą po meistriško smūgio į viršutinį kampą. Po to dar vieną ir viskas tapo aišku. Paguodos įvarčiui truko ir jėgų ir noro. Taigi išsikapstyti iš turnyrinės lentelės bruzgynų nepavyko.

 Kokio išvados.:

Kaip ir praėjusiais metais kautis galima su visais, bet nesekmes nulemia detalės. Buvo gerų varžybų, bet buvo ir blogų. Ten kur privalėjome imti taškus tuo nepasinaudojome. Iš pirmų 6 komandų atėmėme tik 4 taškus, o praradome 13. Taigi mūsų vieta gan objektyvi.

Stringame su puolimu. Pelnyta 17 įvarčių. Daugiau tik už Uliūnus turnyro autsaiderius. Rezultatyviausias mūsų žaidėjas gynėjas.

Gynyba irgi neblizga. Praleisti 26 įvarčiai. Arba 2,6 įvarčio per rungtynes.

 Laukia antro etapo dvikovos lengva nebus. Vien susirinkimas į varžybas bus nemažas iššūkis dėl motyvacijos ir kitų aplinkybių.