Biržuose alumi pavaišinti nebuvome

2021 06 27

 Po dviejų turų O taškų ir neaiškios perspektyvos kaip seksis kautis toliau. Nuotaiką šiek tiek pakėle neblogas senjorų turas daugiau iki penktadienio vakaro pozityvių emocijų kaip ir nebuvo, o jų neišvengiamai mūsų gyvenime reikia. 

 Iš visų dalyvaujančių komandų Biržai viena iš labiausiai patyrusių. Mūsų istorija tarpusavio rungtynių buvo tokia, kad varžybose 11 prieš 11 pergalių turbūt nebuvome iškovoję. Taigi laukė rimtas išbandymas. Šį sykį nebuvo problemų su susirinkimu. Trūko vieno, kito pagrindinio žmogaus, bet turėjome 5-6 ant pakeitimo. Biržai nors ir žaidė namie jų susirinkimas buvo prastesnis, žmonės ir jų susirinkimas visiems aktuali problema.

 Apie varžybas galima pasakyti tiek, kad Biržams nepasisekė jie atrodė geriau ypač antrame kelinyje. Pirmas buvo labiau mūsų. Būna tokių varžybų kada atakuoja viena komanda, bet nesugeba pramušti gynybos, o besiginanti komanda surengia sėkmingų atakų kurios pasibaigia įvarčiais, be fortūnos kaip žinia sporte sunku. Penktadienio vakarą fortūna buvo mūsų pusėje. Aišku duoklė visiems kas buvo aikštėje be jų pasiaukojimo irgi nieko nebūtų pasiekti. 

 Mūsų įvarčiai visi skirtingi. pirmą pirmo kėlinio viduryje pelnė Laurynas po gražios atakos kairiuoju kraštu ir mažojo Luko tikslaus skerso perdavimo. Antrą įvartį pelnė Alikas iš baudos smūgio ten buvo ir sekmės ir varžovų vartininko netikslumo. Trečią pelnė Gedvė varžybų pabaigoje realizuodamas 11m. baudinį už pražangą baudos aikštelėje.

 Į lentelę kol kas nesižvalgome.

Prieš varžybas biržiečiai prisinešė alaus mūsų nepavaišino, kaip žinodami.